Welkom bij Wagyu Verwolde.

In de Achterhoek in een bosrijk gebied ligt het toeristische plaatsje Laren (Gld). Dit dorpje wordt omringt door drie Landgoederen , namelijk Ampsen, Oolde en Verwolde.
Landgoed Verwolde is in particuliere handen van de familie van der Borgh. Het landgoed heeft een mooie landschappelijke waarde ,dat afgewisseld wordt door cultuurgrond, bossen en vele fraaie boerderijen .
Op de in 1882 gebouwde boerderij de Allard Hoeve woont de familie Oudenampsen. Inmiddels is de 5de generatie die hier het bedrijf runt.
Het bedrijf is een melkveebedrijf met 100 melkkoeien. Daarnaast zijn we in 2012 geïnteresseerd geraakt in het Wagyu ras. We hebben ons hier verder in verdiept om zo meer te weten te komen over dit ras.
In 2013 hebben we embryo’s gekocht en deze ingezet bij ons eigen vee. Op deze manier krijg je 100 % Wagyu .Inmiddels zijn alle embryo kalveren zelf al weer moeder geworden en lopen samen met hun kalveren in de wei.
Sinds januari 2016 verkopen wij dit heerlijke vlees aan huis dus u bent van harte welkom aan de Markeloseweg 6 voor een zeer speciaal stukje vlees!
Ook leveren wij aan verschillende horeca’s in de omgeving.

DSC01216        

CIMG3484 (Medium)  bonnen